top of page

SORTIMENT

I butikken har vi et bredt udvalg af egne, uldne produkter, samt et udpluk fra andre relevante virksomheder.

Scroll ned og se, hvad vi har at byde på.

(psst. det er ikke alt der ligger på vores webshop, så kig ind)

IMG_0912.JPG

ALLE VORES
GARNER SAMLET PÅ ET STED

Som det eneste sted i landet, kan I i vores butik finde alle vores garner og alle tilgængelige farver samlet ét sted. Kig forbi, og få det bedste overblik.

OPSTRIKKEDE
MODELLER

Søger du inspiration eller vejledning, kan første skridt findes i de mange opstrikkede designs vi har i butikken. Alle vores egne opskrifter hænger selvfølgelig fremme til gennemsyn, men vi har også enkelte modeller fra eksterne designere hængende, såsom PetiteKnit og My Favourite Things - Knitwear

IMG_1887.HEIC
IMG_8658.JPG

FILTSKO FRA
GLERUPS

Foruden vores egne produkter har vi allierede os med Glerups, en anden dansk virksomhed med en passion for uld. Vi har adskillige modeller og farver til både baby, barn og voksen.

 

Priser:

Filtstøvler (voksen): 650 DKK

Filtsko med gummisål (voksen): 700 DKK

Tøfler med gummisål (voksen): 650 DKK

Filtsko (voksen): 600 DKK

Tøfler (voksen): 550 DKK

Filtsko (børn - str. 24-34): 350 DKK

Filtsko (børn - str. 20-23): 300 DKK

FÆRDIGSTRIK

Til den utålmodige eller ikke-strikkekyndige, som dog stadig gerne vil støtte vores historie, har vi også et lille udvalg af færdigstrikkede sweatre og halstørklæder til både mænd og kvinder - altsammen strikket i vores populære håndværksgarn.

IMG_0898.JPG
PC141941.JPG

PLAIDER

Ud af det garn, vi selv spinder, får vi også vævet nogle plaider på et af de eneste tilbageværende væverier i Danmark. Så, mangler du lidt til boligen kan du kigge ind for at få lidt inspiration. En del af vores plaidudvalg kan også findes på vores webshop.

SKIND TIL
BOLIGEN

... apropos boligen, så har vi også en masse bløde fåreskind til salg i butikken. Alle skind kommer fra vores egne får, så ikke nok med, at de er flotte, så kan I også vide jer sikre på, at dyrene har haft det godt, mens de har været her. Vi sælger både hvide og grå (gotlænder) skind i forskellige størrelser og kvaliteter. Skindene kommer ikke på vores webshop, da hvert enkelt skind er meget unikt, så vi anbefaler at komme ned i butikken og selv se nærmere.

Priserne spænder typisk fra 1300 DKK - 1500 DKK, men vi har også nogle mindre skind samt andensorteringsskind der ligger fra

700 DKK - 995 DKK

IMG_4839.JPG
IMG_7195.JPG

STRØMPER OG
SOKKER

Helt eksklusivt sælger vi en række sokker af vores eget, specialspundne uldgarn. Sokkerne er selvfølgelig lavet i 100% ren uld og både varmer og varmeregulerer derfor bedre end man er vant til fra blandingsprodukter.

Sokkerne får vi strikket i Danmark og findes pt. kun i grå og følgende størrelser: 38-40, 41-43, 44-46, 47-48

Vi har kun et begrænset parti hver sæson, så de sælges kun hos Hjelholts. Findes også på vores webshop.

Derudover sælger vi også nogle mohairstrømper til den, der søger et lidt finere luksusprodukt, eller som er lidt sart med uld. Mohairstrømperne fremstilles i England og koster 125 DKK pr. par.

UDSTYR OG
DIVERSE

I garnbutikken har vi naturligvis også et stort udvalg af alt det udstyr, der kræver at være strikker. Strikkepinde, knapper, klammer, maskemarkører, inspirationsbøger osv. Så selv nybegynderen kan komme forbi og få hjælp til at udvælge et start-kit med vejledning fra vores dygtige (og oftest, ret søde) medarbejdere :-)

IMG_4832.JPG
bottom of page