top of page

Hjelholts Garn

Sydfynsk håndværk siden 1878

På Hjelholts Uldspinderi producerer vi en masse forskellige typer af garn. Lige fra vores velkendte og alsidige håndværksgarn, til vores mere specielle farveskiftegarner. Vi har forsøgt at samle al den nødvendige information om hvert enkelt garn på vores webshop.

Dvs. at hvis du har spørgsmål til strikkefasthed, løbelængde, farver osv., så kan du forhåbentlig findes svar på www.hjelholtshop.dk.

Hvis der alligevel er noget der, efter din grundige søgen, ikke er blevet besvaret, så skal du ikke tøve med at kontakte os på mail, telefon eller endda gennem Instagram, så skal vi prøve at gøre det bedre. Alternativt kan du kontakte din nærmeste forhandler - de ved som regel (næsten) ligeså meget som os selv om vores garner og hvad de kan bruges til. 

Vores garner

Vi har efterhånden en del forskellige garntyper i vores sortiment - du kan komme ind på siden for det garn du søger ved at klikke på navnet nedenfor. 

HJELHOLTS HÅNDVÆRKSGARN

HJELHOLTS HYRDEGARN

HJELHOLTS 1-TRÅDET

HJELHOLTS GRÆSGARN

HJELHOLTS FARVESKIFTEGARN (1-TRÅDET)

HJELHOLTS FARVESKIFTEGARN (2-TRÅDET)

HJELHOLTS SOKKEGARN

HJELHOLTS MERINO (10/2)

DANSK PELSULD (8/2)

DANSK PELSULD (5,5/2)

HJELHOLTS MOHAIR (1-TRÅDET)

HJELHOLTS MOHAIR (2-TRÅDET)

HJELHOLT UNIKA

3-TRÅDET GOTLÆNDERGARN

PS. Skal du selv have spundet garn?

Ønsker du at få lavet dit eget garn kan du læse meget mere under vores side omhandlende lønspinding (et fancy ord for at spinde garn for dig, der selv har uld til rådighed).

bottom of page