top of page

Uldspinderiet i ny udgivelse: HÅNDVÆRK no. 06

Hjelholts Uldspinderi

Marts 30, 2022

Vi har for nyligt haft æren af, at blive portrætteret på 11 sider i den seneste udgave af bookazinet "HÅNDVÆRK" (no. 06). HÅNDVÆRK er en mellemting mellem et magasin og en coffee table book, et helstøbt, æstetisk univers med engagerende portrætter af kunsthåndværkere, mikrobagere, arkitekter, møbelpolstrere, industrien, og ja, nu også et gammelt uldspinderi på Sydfyn. 

I portrættet kommer Rigetta Klint (magasinets powerhouse: Skribent, fotograf, udgiver, osv.) rundt på vores uldspinderi, med til fåreflytning og til vores halvårlige klipning af får og lam. Derudover går hun lidt tættere på både Henrik (fjerde generation) og Jon (femte generation), og zoomer ind på hvordan det er at have en rolle i vores lange historie.

Vi forhandler ikke selv magasinet, men henviser gladeligt til HÅNDVÆRKS egen hjemmeside og webshop, hvor I kan købe et eksemplar. I HÅNDVÆRK indgår der ingen annoncer, så udgivelsen har ingen interessekonflikter, det er ærlig formidling og dets eksistensberettigelse er findes direkte hos læserne.

--

Vi kan kun opfordre til at støtte de kreative sjæle direkte.

bottom of page