top of page

Nyt look på hjemmesiden www.hjelholt.dk

Hjelholts Uldspinderi

Juli 10, 2021

Vores hjemmeside har (endelig) fået lavet en makeover.

Det seneste år har vi knoklet fysisk såvel som virtuelt på Hjelholts Uldspinderi. På trods af en tid med mange uforudsete udfordringer (**host host, covid-19, host host**) har vi faktisk formået både at producere mere garn samt få det sendt ud til vores forhandlere og strikkeentusiaster rundt omkring. Derudover har vi lanceret en webshop (www.hjelholtshop.dk) og en formidlingsside, der giver en lille rundvisning i vores økologiske landbrug (www.hjelholtlam.dk). Alt sammen har kunnet lade sig gøre i kraft af et fortræffeligt samarbejde mellem vores dygtige medarbejdere, forhandlere og kunder, der alle bliver til ambassadører for et vedvarende, dansk håndværk, når I bruger vores garn. Tak for det!

Nu blev det så også tid til at give vores primære hjemmeside, www.hjelholt.dk, en makeover. De sidste par måneder har vi sideløbende arbejdet med at gøre den opdaterede hjemmeside klar, og vi håber I vil tage rigtig godt imod den!

På siden kan I læse meget mere om os og vores arbejde, og vi vil også løbende forsøge at dele arbejdet fra inspirerende strikkere samt give et bedre indblik i hvad der rører sig på Hjelholts Uldspinderi.

Velkommen til!

Varme hilsener,
Uldspinderne

bottom of page