top of page

- Moderne siden 1878 -

HJELHOLTS ULDSPINDERI

DANSK HÅNDVÆRK GENNEM FIRE GENERATIONER

SENESTE NYT FRA HJELHOLTS ULDSPINDERI

HAVET SKUMMER -​
NYT HÅNDVÆRKSGARN 🌊

Vi har udvidet farveskalaen med en ny, fast farve til sortimentet! Vi fik hjælp af vores følgere til at komme navne-forslag, og der blev meldt flere end 200 bud ind. Vi endte med navnet Havskum og den nye farve har fået farvenummeret 30.

Læs mere

Hvg havskum-1.jpg
SAMSOE_SAMSOE_WOOL_0205.jpg

SAMSØE SAMSØE
x
HJELHOLTS ULDSPINDERI 

Samsøe Samsøe​ henvendte sig til os i håbet om, at kunne holde værdikæden på nogle af deres designs mere lokale, end hidtil. Vi fandt en god løsning; ufarvet uld fra Sydfynske får spundet til garn samme sted, strikket i Jylland og designet i København. Det førte til to stærke designs - fotograferet på Sydfynske uldspindere.

Læs- og se mere

VORES KOMMENDE ULDLEVENDØRER SER GRÆS FOR FØRSTE GANG 🐑🌱

... Og TV2 var med ude for at dække det. 

Læs mere

CB0D3394-9384-42BD-BB47-6F751D1B8078 2.JPG
IMG_9806.JPG

FIND OS I BØRSEN PLEASURE

Vi er kommet i den trykte presses hænder - heldigvis af den velmenende slags! Netop nu findes et sekssiders portræt af vores uldspinderi og Skall Studio i Børsens magasin, Pleasure.

🙌

Læs mere

IMG_6814.JPG

KØB VORES PRODUKTER

ET TÅLMODIGT HÅNDVÆRK

Siden 1878 har vi spundet al vores garn på Sydfyn og i dag står både fjerde og femte generation af Hjelholter med uld mellem hænderne og jord under fødderne.

Vi mener, at arbejde med naturen og naturlige materialer fordrer en vis tålmodighed. Det sikrer både naturen og vores produkter en længere levetid.

Vores produktion drives med omtanke og respekt for naturen, vores lokalmiljø, vores tradition, og de dyr, der leverer uld til vores forfrosne fødder og kroppe.

Når I støtter vores spinderi bidrager I til selvsamme værdisæt og til at holde liv i vores sydfynske historie.

 

I kan læse mere om, hvem vi er og hvad vi gør her.

Tak!

IMG_6323.JPG

VIL DU HAVE SPUNDET DIT EGET GARN?

B8938882-9B59-4A56-A2D8-C349FA0DD2B3.JPG

RUNDVISNINGER

GRUNDET ØGEDE HENSYN TIL ARBEJDSSIKKERHED SAMT ØGET EFTERSPØRGSEL PÅ VORES PRODUKTER, ER DET BLEVET MERE KOMPLEKST AT KOORDINERE RUNDVISNINGER PÅ ULDSPINDERIET END DET VAR FOR ÅR TILBAGE. KAPACITETEN TIL AT VISE RUNDT PÅ VORES STED ER DERFOR BLEVET MINDRE. DESVÆRRE. 

 

SOM KOMPENSATION GØR VI OS EKSTRA UMAGE FOR AT DELE UD AF VORES HVERDAG PÅ SOCIALE MEDIER, SÆRLIGT INSTAGRAM, OG STÅR GERNE KLAR TIL AT BESVARE SPØRGSMÅL. DERUDOVER HAR VI LAVET NOGLE SMÅ VIDEOER DER VISER LIDT BAGOM PRODUKTIONEN AF DANSK GARN PÅ HJELHOLTS ULDSPINDERI.

SKULLE DER VÆRE SÆRLIGT INTERESSEREDE GRUPPER, ER I VELKOMMNE TIL AT KLIKKE PÅ LINKET NEDENFOR OG BLIVE KLOGERE PÅ, HVAD VI KAN TILBYDE. VI HÅBER PÅ FORSTÅELSE FOR VORES PRIORITERINGER. 

 

 

LÆS MERE OM RUNDVISNINGER OG FIND VORES VIDEOER HER.

Vores mest populære garner

Håndværksgarn

200m/100g

Pris: 113 DKK

Køb

Hyrdegarn

125m/100g

Pris: 113 DKK

Køb

Dansk Pelsuld 8/2 (den tynde)

400m/100g

Pris: 135 DKK

Køb

Græsgarn

200m/100g

Pris: 108 DKK

Køb

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

bottom of page